Etter å ha ventet i nesten en måned, kom endelig kjøkkenet vårt forrige uke. Eller, deler av det da, frontene kommer ikke før neste uke igjen. Å gå en måned uten annet enn mikrobølgeovn og en mini-stekeovn, er det utrolig hvor mye man setter pris på det å kunne lage ordentlig mat! Eller lengter tilbake til de dager hvor mamma satt deilig middag på bordet hver dag.. Det har gått ned en del take away, og selv om det er deilig å ha en unnskyldning til å spise junk, blir det voldsomt dyrt i lengden (og ikke minst usunt). Også blir man fryktelig lei. Ja, også føler man seg liksom mer hjemme i en leilighet når det finnes kjøkken der!

Det er enda litt igjen før vi er ferdige, og jeg gleder meg til å vise det frem når den tid kommer. Fram til da får dere nyte synet av denne snart oppspiste gressløken (jeg tror vi har en veggiskatt), denne søte potta/koppen/tingen jeg fant på Søstrene Grene i dag, og et glimt av benkeplata. Jeg er ikke voldsomt fan av sånne skrift-ting, men «Think Happy Thoughts» synges i en av mine favorittsanger, så det har en litt dypere mening enn å sløse med bokstaver.

think think2Det er forresten siste gang mannen får kjøpe med gressløk. Jeg mener, har du sett noe slappere?