Jeg er ikke så voldsomt opptatt av Valentinsdagen, og alt hysteriet rundt den. Men når typen valser inn på soverommet med bagels, sjokolade, Pepsi Max, eggehakk og roser, da klager jeg jo ikke! Det var virkelig over all forventning, og jeg må jo innrømme at det er stas med slik oppmerksomhet. Jeg mener, det skal jo som regel ikke mer til enn mat eller sjokolade for å gjøre meg glad, og når jeg får begge to pluss roser, så blir det ikke en bedre start på dagen. Eller, en katt som ikke har løpetid hadde jo vært toppen, men man kan ikke få alt heller. Det må jo være tungt for den katta å ikke få seg et ligg når den både har løpetid og det er valentin. Så tenkt på det, alle dere som ikke har en date i dag, katten min har det faktisk verre enn dere. Sånn, det var den moralprekenen.

Dette er synet som møtte meg i morgentimene idag:

frokost kattogblomst

Har du fått noe oppmerksomhet idag, eller sitter du alene med potene plantet oppi isboksen?