Hei!

Som mange av dere vet (eller ikke?), tilbrakte jeg praksisperioden min i den fineste, tenkelige redaksjonen. Nemlig Det Nye. Og hvis du er en av de som studerer bylines, så har du kanskje sett navnet mitt. Jeg fikk gjort veldig mye spennende, lærerikt og givende under de ti ukene jeg jobbet med bladet, og det er kjipt å tenkte på at jeg faktisk er student, og ikke har drømmejobben lenger. Gurimalla, den følelsen av å holde yndlingsmagasinet sitt i hendene, med sin egen byline på flere av sakene? Ubeskrivelig, og veldig savnet. Uansett! Jeg tenkte å dele med dere noen av sakene jeg har fått på trykk. Blant annet har jeg gravet fram mange instagram-kontoer det er verdt å følge, og nedenfor kan du se både mote- og interiørversjonene. Jeg har dessverre ikke Instant Inspo fra siste utgave, da jeg ikke jobbet der lenge nok til å kapre den ferdige PDF-versjonen. Meeen, det kan jo hende det går an å skaffe den på et vis. Det er ikke så godt å lese hva som står, men jeg har skrevet ned kontonavnene slik at dere kan klikke dere inn på instagram, og meske dere i inspirasjon. Hurra!

 

instantinspo1@classisinternal // @styledumonde // @ grazia_live // @majawyh // @weworewhat // @nytimesfashion // @theurbanspotter // @jaiperdumaveste // @patriciamansfield // @fashionlandscape

 

 

instantinspo2@thedesignchaser // @sandrabroekhuis // @fermliving // @heltenkelt // @interior4all // @bolinabolina // @inredningsdetaljer // @apieceof_home // @normanncph // @designlykke

Interiørsaken er forresten lagt ut i nettvennlig versjon her.

Leser du Det Nye?