Akkurat nå er det produkter som nesespray og Zyrtec jeg er avhengig av, da de holder pollenallergien på armlengdes avstand. I Australia har de heldigvis ikke pollen, men kenguruer og koalaer, så for å sjarmere de, må det nok noen andre produkter ned i kofferten.

Escada Taj Sunset er virkelig en sommerfavoritt (og høst, vinter og vår). Lukten gir skikkelig god stemning, og holder lenge. Flaksen er dessverre nesten tom, men hallo. Tax free. 24 dager. Hurra!

Oljen fra Vichy er virkelig Sommerproduktet med stor S. Den kom ut i butikkene tidligere i år, og jeg var så heldig å få en da jeg jobber i Det Nye. Den lukter litt solkrem, men på en bra måte, og hvis jeg er levende overbevist om at hvis man kunne presset sola sammen og fått saft, så hadde det luktet slik. Den har skimmer i seg, og jevner seg fint med huden (selv om min hud er gusten og vinterblek). Jeg kan bare forestille meg hvor fint det blir når brunfargen også er på plass. Det er farge i oljen, men den blir svak og pen når den fordeles ut over huden.

Makeup Store Blush i farge «Sand» kommer til å bli en fin erstatter til rosa blush når ansiktet har fått litt farge. Den er dessverre litt matt, men med litt skimmer så blir det perfekt.

Image hosting by imagehost.nordei.de

Tips meg gjerne mer fler herlige sommerprodukter!