Hei folkens!

Håper dere er ute og nyter denne nydelige solskinnslørdagen, og ikke sitter inne og leser blogger (med mindre det er min). Om noen strakser går turen til et vennepar, hvor øl og grilling står på menyen. Skål!

Nå er humøret på topp altså. Eksamen leveres neste fredag, påsken er i sikte, jeg har verdens fineste mann og katt, leiligheten begynner å komme i stand, Australiatur er bare tre uker unna. Og denne uka fikk jeg også vite at det blir Barcelona-tur med fem andre Femelle-bloggere, som jeg gleder meg til å bli kjent med. I juli går turen sydover, og jeg gleder meg til å besøke denne spanske byen igjen. Forrige gang så jeg mest innsiden av Hard Rock Café og Zara. Så jeg er veldig spent på hva Femelle-gjengen finner på!

God helg!

bcnbrc1001_2_34 bcnbrc2028_2_34 bcnbrc2029_2_34barcelona-1-118Barcelona-Shops_SwaySovay