Hei alle sammen!
Idag er jeg budbringer av en aldeles hyggelig nyhet. Jeg, i egne høye person, er nemlig så gavmild at jeg deler ut to par fantastiske oljer til dere lesere. Som jeg skrev i dette innlegget, så er gulloljen til Vichy sommerproduktet du ikke bør gå glipp av. Nå har du muligheten til å vinne både den, og oljen som er uten skimmer. Begge to lukter helt nydelig, og kommer til å gi sommergløden en skikkelig piff. Begge produktene inneholder nærende oljer, og trekker godt inn i huden. Det er lite som er så kjipt som å gå rundt som et levende fluepapir, eller hva?

Jeg er så heldig å få dele ut to par av oljene, hvilket betyr at du har hele to vinnersjanser. Alt du trenger å gjøre er å like facebook-siden min og kommentere under innlegget at oppdrag er utført. Produktene har en samlet verdi på 660 kroner, så vinnerne får hver sin treat. Siden det er to produkter i hver premie, så har du kanskje en heldig venninne du vil dele med?

Konkurransen avslutter neste tirsdag kl. 20:00.

konkurranse konkurranse2