Hei!

Nå er det lenge siden sist dere. Sånn blir det nesten når huet er plantet i eksamenståka, og det mest spennende jeg tar biler av om dager «cuteness overload» AKA katten. Jeg har bestemt meg på forhånd for å ikke være en av de der gærne kattedamene offentlig, så dere skal få slippe å få oppdateringer av typen «se, så søt Sirius er når hun vasker seg», «se, Sirius sover i armkroken min», «se, Sirius spiser av ispinnen min». Det er forbeholdt snapchat, og enkelte ganger også instagram. Ok da, så min gale-katte-dame-siden har en tendens til å smyge seg ut på sosiale medier. Men ikke bloggen. Ikke enda. Okei da, siden dere maser så fælt:
Image hosting by imagehost.nordei.de

 

Så, tilbake til overskriften «blandede følelser». Følgende har gått gjennom hode mitt de siste dagen:

– Hurra, vi får sofaen på torsdag, den vi har ventet hele 13 uker på. Det skal bli så sykt digg å sitte i en sofa som passer perfekt til leiligheten.

– Maaaasse penger igjen på skatten. Jiha!

– Inn i svart helv… Sofaen har en feil vinkel enn selgeren fortalte, den passer ikke i det hele tatt. Retur.

– Juhu, eksamen levert, nå kan jeg slappe av.

– Hva skal vi finne på når det kommer til sofa? Vi har i det miste lånesofaen..

– Der tok de med seg lånesofaen ja..

– Da bestiller vi en mye mindre som er mye billigere. Bedre enn ingenting, og det er deilig å spare penger.

– Jeg er sulten…

Sånn, da fikk jeg oppsummert omtrent hendelsesforløpet inne i hodet mitt fram til eksakt tidspunkt. Møbelringen har virkelig gitt meg humørsvingninger på lik linje med PMS level 99. Etter å ha vært fram og tilbake og fått dårlig service av inkompetente medarbeidere, endte vi altså opp med å være der vi var for 13 uker siden. Ingen sofa. Nå har vi bestilt sofa på nett, og krysser fingre og tarmer for at det blir bra.

Ha en fortsatt fin kveld!