Booyah!

Nå som treningsmedlemsskapet er opprettet, jeg har ei venninne som drar meg med på trening, og en type som drar meg ut på joggetur, vokser treningsmotivasjonen skikkelig. Men det er ikke bare den som vokser. Nå som jeg flere timer i uka går kledd i treningstøy, så vokser også shoppingabstinensene. Elastiteten i treningstightsene mine skriker etter en rask død, og toppene mine er i ferd med å gå i oppløsning i vaskemaskinen. Nå er det virkelig så utrolig lenge siden jeg har kjøpt noe nytt treningstøy, at jeg har store planer om å unne meg noe nytt når pengene ruller inn på kontoen. Dessuten har jeg bursdag om nøyaktig 17 dager, og da fortjener jeg å fylle på treningsgarderoben (og den andre).

Her er ønskelista akkurat nå:sportyTights fra 2XU – RunWild.no // Sports-BH fra Adidas by Stella McCartney // Genser fra Gina Tricot // Sko fra Nike – Ellos.no

Noen som kan gjette yndlingsfargen min forresten?

Hint: Det er grønn.