«Han snudde på hælen så kutten flagret.»

Slik beskriver J.K Rowling ofte Severus Snape i Harry Potter, og det er akkurat sånn jeg føler meg i denne kåpen. Altså, jeg digger den, og å føle Harry Potter-magien når jeg bruker den er jo bare tipptopp. Dere som ikke har fått det med dere – jeg er tidenes Harry Potter-fan.

Selv om snøen fortsatt ligger, så var det heldigvis varmt nok til å droppe vinterjakka. Og da føler man seg fort fin nok til å ta antrekksbilder. Eller, det føles fortsatt litt kleint, men det får gå! Også må jeg jo vise fram den nye, fine buksa mi fra 5 units. Det var på tide å få jeans nr. 3 i garderoben (!). Tre ganger hurra for perfekt passform.

Nå er det Great Gatsby-bursdag, og jeg føler meg som en «Sweet Sixteen». Ikke en bra følelse med andre ord. Det tristeste er jo at jeg har den perfekte Gatsby-kjolen, men den er så fin at jeg nesten kunne giftet meg i den, så den skal ikke inn på noe utested. Enda verre er det jo at jeg gikk akkurat sånn jeg gjør nå på et bryllup for to år siden, og nå føler jeg meg som en drittunge. Sånn, nå er jeg ferdig med å sutre.

God lørdag!

collage_grafittigrafitti3

Kåpe, skjorte og sko fra Zara // Veske fra Mango // Bukse fra 5 units