Haaaayah!

Har dere instagram? Kult, det har jeg også! Følg meg gjerne på @annikenaronsen. Uansett, jeg elsker jo å scrolle nedover min egen instagram, og telle likes. Det er jo ikke noen vits i å legge ut bilder hvis ikke andre liker de, mener jeg. Det er også lurt å ta en rydderunde innimellom, slik at ingen bilder har mindre enn 20 likes. Det er jo flaut.

Idag var jeg opptatt av å sjekke ut bildene med flest likes, slik at jeg vet hva følgerne liker, og kan kutte ut alt det andre tullet. Også kom jeg jo på den brilliante idéen å dele mine mest likte instagrambilder på bloggen. Hurra!

Det er disse:

instagramtopp

 

1. Lånte magen til Jenny Skavlan i paken 2. Vår dødsfete hengestol 3. SELFIE 4. Kjærestekliss 5. OUTFIT 6. Deatlhy Hallows-tatoveringen min 7. Selfie med selveste Cecilia Brækhus 8. Selfie med selveste Christian Ingebrigtsen 9. Sushi og Det Nye

Med andre ord skal jeg ta masse flere bilder av meg selv, og da spesielt med kjendiser involvert!