God kveld! (Klokka er halv elleve på kvelden her).

Idag har vi utforsket byen både gjennom taxi, buss og til fots. Det viste seg at det ikke var veldig praktisk med buss for to surrehuer som ikke er kjent i denne digre byen. Det endte med en halvtimes lang gåtur for vi endelig kom fram til hotellet igjen.

Vi har vært nede på Bondi Beach, som sikkert hadde vært helt fantastisk dersom skyene og vinden hadde vært ikke-eksisterende. Det er nemlig høst i Australia, og ikke så altfor varmt! Vannet var ikke så aller verst, og tilsvarer kanskje norsk badetemperatur om sommeren. Uansett drar vi nord om noen dager, hvor det er mye varmere. Er det en ting jeg har lært i Australia så langt er at alt er helt ulogisk, så derfor er det altså logisk at det er varmere i nord enn sør.

Jeg har selvfølgelig klart å pådra meg gnagesår allerede. Heldigvis oppdaget jeg det «ukjente» fenomenet Birkenstock, og resten av ferien er reddet. Jeg hadde aldri trodd at et par sandaler skulle være paradis for føttene, og komforten forsvarer absolutt den stive prisen. Jeg var nesten så desperat at jeg kjøpe et par Uggs, noe som finnes uansett hvor jeg snur meg. Heldigvis kom jeg aldri til det svake punktet!

Her får dere noen bilder fra dagen:
bølja
IMG_2703 IMG_2719IMG_2631IMG_2643