Hei dere! Jeg har dessverre ikke tid til å dele de fantastiske bildene fra gårsdagen, men slenger ut dette forhåndsskrevne innlegget istedet. I kveld drar vi videre til Cairns, så vi snakkes derifra :)

Gjennom årene har en god del skjønnhetsprodukter fått plass i sminkepungen. Noen har kun fått midlertidig oppholdstillatelse, mens andre har fått statsborgerskap. Her er mine favorittprodukter, som jeg garantert vet funker!

Diorshow Iconic
Denne maskaren har vært partneren min lenge. Jeg har riktignok hatt noen affærer ved siden av, men alltid vendt tilbake til denne. Den er litt i dyreste laget for en fattig student, men jeg betaler heller noen hundrelapper ekstra for å slippe dryssende, rennende og kjip maskara. Denne holder virkelig dagen ut, uten å drysse, og den gir mye lengde og volum.

Makeup Mekka Brow Sculpt
Da jeg oppdaget denne brynsfargen i høst, var det ingen vei tilbake. Glem brynspenn, denne fikser bryene på en naturlig og fin måte. Denne har brynsskygge på den ene siden, hvor du bare børster inn farge i brynene. Den andre siden har en slags gele, som med tynne børstestryk gir illusjonen av fyldigere bryn. Også koster den bare en hundrelapp!

Versace Bright Crystal
Jeg må innrømme at denne ikke ble en umiddelbar favoritt. Lukten var herlig, men jeg følte at den forsvant med en gang. For en måned siden tok jeg den fram igjen, og kjente at det var en perfekt kombo med sol og vår. Nå føler jeg at lukten holder seg gjennom formiddagen, og er veldig glad for at jeg ikke ga den bort i fjor.

Essie Spaghettie Strap
Det er ikke sjelden Essie befinner seg på neglene mine, og denne fargen er veldig naturlig og hverdagslig. Det er rart hvordan neglelakk bidrar til å gi et mer glamorøst uttrykk. Med mindre den er avskallet da. Jeg liker Essie fordi det er billig og holder i mer enn tre timer, hurra!

Mac leppestift
Det er ikke uten grunn at Mac-leppestiftene skrytes opp i skyene. Det er uendelig mange fine farger å velge mellom, og den holder seg godt utover dagen. Hvis jeg føler for å pynte meg litt ekstra en dag, er en knall leppestift piffen jeg trenger. Denne rosafargen er perfekt!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hva er dine favoritter?