Hei dere!
Nå var det altfor lenge siden sist, noe grunnet dårlig internett, vanskelige ladeforhold og latskap. Ja, også har jeg jo vært ganske busy her nede. Derfor tenkte jeg å oppdatere dere raskt på hva jeg har opplevd de siste dagene i byen Cairns. Her er det varmt og godt, men noe brunhet kan jeg dessverre ikke melde. Nå har jeg jo ikke slanget meg i sola hver dag, men jeg synes jo at denne huden kunne gitt noe etter. Jaja, det er jo ikke det viktigste, men det hadde jo vært tilfredsstillende å i alle fall vært litt brunere enn mannebeinet. Som det skal bli veldig godt å se igjen om to dager.

Dette har jeg gjort de siste dagene:

Fylt 21 år.
Det var jo litt rart og ikke feire bursdagen sin hjemme, men det var jo ikke helt forferdelig å ligge i bølgene og duve heller. Dessuten fikk vi verdens beste biff til middag, sammen med en god flaske rødvin, og da har man det jo ikke fælt. Vi rundet av med en drink på havna, før turen gikk tilbake til hotellet.

IMG_3167

 

Klemt en koala.
Eller kola-bjørn som jeg liker å kalle det! For en nydelig, morsom og rar skapning. Jeg fikk dessverre ikke lov til å ta den med meg hjem.

IMG_3287

Matet en kenguru.
IMG_3302

Møtt en australsk burgerfugl.

IMG_3224

Dykket og snorklet i Great Barrier Reef.
Skulle uendelig gjerne ha hatt et undervannskamera slik at jeg kunne vist dere alt det morsomme og fine som fantes her. Det var en undervannsfotograf som tok litt bilder, så jeg fikk iallefall med meg noen av meg selv. Under vann møtte mange Nemoer og en havskilpadde. Og flere sjøpølser! En gang trodde jeg det satt en på magen min, men så fant jeg ut av det var nettopp magen min. Hm.

Jeg lærte også at man må drikke mye vann her nede. På veien tilbake gikk jeg nemlig i bakken og spydde opp dagens matinntak. På den positive siden kunne jeg jo spise tilsvarende i ekstra kalorier, på den negative har jeg siden blitt tvunget i litervis med vann.

IMG_3337Photo-036

 

 

 

 

Sett en edderkopp som var 20 cm lang.
Dere kan tenkte dere jeg fikk sjokk da jeg snudde meg og denne fyren satt bak meg. Det er søren meg den største edderkoppen jeg noensinne har sett, og det inkluderer på Animal Planet! Det er nesten synd at dere ikke ser hvor stor den er på bildet, men du kan jo prøve å gange den med tre. JA, HELT SERIØST.

IMG_3211