Etter å ha vært bortreist i nesten to uker var det tre ting jeg gledet meg til ved å komme hjem. Mannebein, pelskladd og kanskje mest av alt – å komme hjem til nyoppusset bad. 70-tallet er virkelig på full fart igjen i motebildet, men på et slitent bad gjorde det seg neimen ikke. Det siste jeg så før jeg dro, var et nakent rom uten fliser, og det som ventet meg da jeg kom hjem kan dere se under. Mannen har virkelig stått på hver eneste kveld etter jobb, og med hjelp fra en flink bror, ble resultatet virkelig over alle forventninger! Nå er det liksom om å gjøre å drikke mest mulig, slik at jeg kan bruke ekstra mye tid på badet og nyte omgivelsene. Det har gått fra frynsete innredning, do midt på gulvet og klissete dusjforheng til skjønnheten dere ser nedenfor.

Fortell meg gjerne hva dere synes i kommentarfeltet!

før_etterIMG_3401IMG_3402