..er den som kommer i postkassen og er laget av fargerikt stretchmateriale!

Etter å ha brukt den samme toppen på trening fire ganger etter hverandre, fant jeg ut at det var på tide å telle grunkene, og legge inn bestilling på nytt treningstøy. Nå sitter jeg her i min nye utrustning, og venter på at ei venninne skal ta meg med på trening. Hun har alltid fresht treningstøy, så det skal bli fint å slippe å være hu der i utvasket topp og hengende tights uten stretch. Har på følelsen at jeg kommer til å løfte tungt idag, for daaaamn jeg føler meg sprek allerede (selv om jeg ikke har trent så voldsomt mye i det siste). Denne herlige sportsbehåen og shortsen er fra getinspired.no, og i samme pakke fikk jeg også en digg treningstights, og en hvit singlet. Neste innlegg ser dere meg innoljet og pumpet for treningsoutfitbilder! Neida. Dropper oljen.

IMG_3495

Også slenger meg med en fengende låt som har motivert meg i lang tid:

Smells Like Victory – Signmark