Hola!

Idag har jeg endelig fått fram malekosten, og malt to trebokser til til veggen. Jeg har virkelig fått sansen for sånne bokser-ut-av-veggen-greie, så det ble det en tur på Panduro. Det går selvfølgelig an å eksperimentere mer med farger enn det jeg har gjort, men foreløpig foretrekker jeg det plaint. Veggene her har lenge vært veldig nakne, rett og slett fordi det tar tid å innrede et hjem. Men det er jo det som er så bra, for da har man litt å pusle med hele tiden. Neste prosjekt blir DIY-sengegavel, og å pimpe den stusselige hagen vår. Nå står det en DIY-pizzadeig til heving, også blir det DIY-pizza til kvelds. Yiha!

Den kule mannen under har jeg tatt med meg hjem fra Australia, sammen med Hollywood-klappesaken (?). Vasen er fra Kähler, bokstaven er spraymalt svart og er fra Panduro, og så har jeg revet i stykker saken jeg skrev for siste nummer av Det Nye, og rammet den inn. #selvopptatt. På det nederste bildet kan dere forresten skimte det utrolig fine teppet Bestemor strikket (!) til meg og Henning.

IMG_3560 IMG_3574 IMG_3589

Hva synes du?