Ettersom de eneste vesenene jeg har snakket med den siste uken er typen, katten og gynekologen, var jeg ikke sen å be da Benedicte etterlyste medbloggere til å bli med på Bestsellers presseevent. Selv om jeg, Benedicte og Kamilla avtalte å ta samme tog, endte det med at vi tok tre forskjellige, haha.

Uansett, vi kom oss til Oslo hvor vi møtte Sandra, og sammen fikk vi rota oss fram til stedet hvor vi skulle bli hentet. Derfra gikk turen til Alnabru, hvor vi fikk skue på høstkolleksjonene til de forskjellige kjedene Bestseller fører. Tror vi alle var veldig enige om at har var det MYE fint, og det var nesten så vi gledet oss til sommeren er over. Nesten. Ble veldig positivt overrasket over Vero Moda-kolleksjonen, som er mye mer klassisk og har et mer eksklusivt preg over seg enn tidligere. Vi koste oss masse med både motegodbiter, og deilig munnfuller av sjokolademousse, croissant, frukt og ost.

Med hver vår goodiebag forlot vi lokalene, og satte snuta mot Oslo sentrum, og plantet etterhvert stumpene på Starbucks. Det er lenge siden jeg har ledd så mye, og det er så deilig med jenter som har skada humor som meg!

IMG_3617 IMG_3618 IMG_3619 IMG_3632 IMG_3634 IMG_3636 IMG_3644 IMG_3650 IMG_3651 IMG_3658