Hei!

Nå er det lenge siden sist, og jeg skal spare dere for unnskyldninger. Men nå er jeg altså tilbake.

Det er ikke noen hemmelighet at jeg er en sucker for interiør, og med egen leilighet så får jeg sture og ordne litt. Selv om samboer ikke nødvendigvis deler helt den samme smaker. Heldigvis får jeg som regel viljen min.

Nå er sommerferien over, og vi begynner å se framover mot høsten. For min del er det få ting som er deiligere enn varm kakao i koppen, tykt teppe over seg, susende vindkast utenfor, regndråper mot vinduet, ja, dere skjønner tegninga. Jeg har alltid vært fan av høsten, og det er også da jeg får skikkelig inspirasjonsboom på shoppingfronten. Under har jeg plukket ut de tingene jeg veldig gjerne skulle hatt med meg inn i den nye årstiden, og jeg håper også dere finner inspirasjon her!

høst_interiørDen stolen hadde gjort seg perfekt i leiligheten vår, og er på toppen av min ønskeliste iallefall.
Hva er din favoritt?