For et par uker siden tok jeg og samboer turen til Farris Bad, for å leve et døgn som om vi var rike. Noe vi altså ikke er. Men om vi hadde det bra! Det var deilig å innlosjere seg på et hotellrom, og nippe til champagnen som sto der da vi kom. Så bar det ned til spaavdelingen, og vi koste oss veldig med å prøve ut de forskjellige fasilitetene (er det det det heter?). Favoritten var helt klart mineralgrotten! På kvelden skulle vi spise treretters, og ettersom vi fant ut at samboers søster også var der med typen sin, så ble det dobbeltdate på oss. Forretten var omtrent så god at jeg heller ville gitt den til katten, men hovedretten og desserten var helt fantastiske! Men vi rakk dessverre ikke å ta bilde før vi var i gang med å spise.

Dagen etterpå kostet vi på oss en spabehandling, og halleluja, dét var digg. Skrubb, massasje og melkebad var stikkordene, og kroppen var som et hellig tempel å bo i etterpå. Alt i alt var det et herlig døgn, som det gjerne skulle vært fler av, og fra nå ønsker vi oss kun gavekort på spa framover. Anbefaler absolutt Farris Bad dersom dere har en haug grunker å svi av på best mulig vis!

farris IMG_5011

Her er en liten stemningsfilm fra turen :)