God kveld!

Det er en stykk sliten jente som gir fra seg livstegn på bloggen idag. Det har nemlig vært Svelvikdagene i helga. Med andre ord har den lille hjembyen min vært fullstappet med Svelvikinger og andre som har rota seg inn til byen, og som alltid er det liv uten like. Det har vært vanvittig gøy å møte på gamle klassekamerater og andre bekjentskaper, og ristet løs til blodharry musikk. Jeg kjenner på nakken min idag at jeg har headbanget igjen (noe jeg alltid lover meg selv å slutte med), men fy fader så gøy jeg har hatt det. I går fikk jeg også lurt med meg samboer, og vi fikk friska opp i både swing og vals (!). Ja, også fikk vi snurra litt rundt på a mor på dansegulvet også.

Du vet du har hatt en skikkelig bra helg med masse øl når frokosten er grandis, og middagen er nachos! Nå er det Vikings fra sengekanten, og tidlig kveld som står på agendaen, og jeg håper dere har enn knall helg dere også. Etter helga har jeg fått med meg at det er mange Svelvikinger som leser bloggen min, så high five til dere!

IMG_5061