Det var ei fornøyd jente som stormet inn på postkontoret for å hente pakke idag. I nesten et år har denne planleggeren stått på ønskelista, og endelig har jeg hatt mulighet til å bestille den. Nå skal det bli orden i sakene! Denne herligheten er fra Day Designer, og kan bestilles her. Dessverre er det veldig dyrt med frakt, men på en annen side er det en investering for et helt år fram i tid. Så dersom du sliten med haugevis av post it-lapper som forsvinner, eller glemmer avtaler du ikke har fått skrevet ned, så er det på tide med en planlegger. Og dersom du er opptatt av planleggeren skal ta seg godt ut, så er denne absolutt verdt en titt. Den er forresten ikke sponset, hvis noen lurte på det. planleggerdaydesignerplanlegger2

 

I morgen skal jeg forresten noe spennende, så titt innom hvis dere har tid :)