God morgen!

Formiddagen i går tilbrakte jeg hos Mari på Josefsson på Strømsø Senter , og fikk endelig ordnet opp i takraset. Jeg har egentlig aldri så lite frisørskrekk, og har kommet gråtende hjem til mamma etter et mislykket besøk. Jeg har blitt oftere misfornøyd enn fornøyd, og derfor kvier jeg meg litt ekstra når den tiden kommer. Det er faktisk over et år siden sist jeg besøkte frisøren, og nå fikk jeg endelig mannet meg opp til å bestille time. Heldigvis valgte jeg å dra til noen jeg kjente litt fra før, slik at det ble en smule mindre skummelt. Etter fire timer i stolen kunne jeg endelig beundre resultatet, og jeg trengte i alle fall ikke å ringe mamma gråtende. Det var deilig å føle seg fornøyd! Jeg får litt vondt av å tenke på at jeg har gått rundt med det tjafset på før-bildet, men jeg får heller fokusere på hvor fin jeg føler meg nå. For jeg føler meg ganske fin altså. Av en eller annen grunn har Mari klart å farge håret mitt lengre også, det er det nok ikke mange som klarer, haha.

før_etteraskeblond