Skjermbilde 2015-09-21 kl. 12.21.09

God mandag!

Hvis du klikket det innom detnye.no i løpet av gårsdagen la du kanskje merke til saken over. Den er skrevet av ingen ringere enn meg selv, og her finner du min time for time-rapport av en fuktig lørdag kveld. Så hvis du er interessert i å finne ut hva som egentlig skjer med hode og kropp i fylla, spesielt hva som skjer i mitt hode og min kropp, så bør du sjekke ut «Har fylla egentlig skylda?»

Her får du en liten smakebit:

«Det var Mr. Mojito og ikke meg som sendte den laaaange SMS´n til en gammel kompis som fortalte hvor kjipt det er at vi ikke henger sammen lenger. Og Taktløse Tequila som sendte meg opp på rekkverket i hagen for å vise hvor bortkastet det er å gå hele veien til toalettet for å tisse.  Jeg? Bare en marionett i alkoholens lunefulle hender.»

Sånn, av gårde med deg!

IMG_5154