God kveld!

Balmain og H&M-samarbeidet er overalt, så jeg tenkte at det like gjerne kunne være her også. I går var jeg nemlig på førsalget som var i regi av Costume. Jeg fikk virkelig hakeslepp da jeg så den evige køen utenfor butikken, og følte meg rett og slett litt paff. Heldigvis hadde jeg avtalt å møte Nina, en av femellejentene. Utrolig søt og hyggelig jente! Også var det jo veldig kjekt for meg at hun hadde tatt med seg kamera, og var villig til å sende meg bildene idag.

Det var morsomt å se hvor gal moteverdenen kan være. Plaggene ble bokstavelig talt revet av hyllene, og mange hadde lagt igjen folkeskikken hjemme. Tenke seg til at det nesten er livet om å gjøre for å få tak i et klesplagg. Jeg må jo innrømme at det var mye jeg selv siklet på, men jeg endte (heldigvis?) bare opp med en t-skjorte (som jeg akkurat har sølt full av sjokoladen vi fikk i goodiebagen). Vi fikk ti minutter til å se på kolleksjonen og prøve klær. Jeg hadde voldsomt lyst til på den grønne paljettkjolen, men etter å presset den nedover rumpa fikk jeg et lite glimt av rumpesprekken min i speilet. Med andre ord, altfor kort. Jeg tror på en annen side av samboeren og felleskontoen ikke delte skuffelsen min.

Alt i alt var det en morsom opplevelse!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Antrekksbilder er sjelden vare her inne, nyt det mens dere kan!