God tirsdag!

Formen er litt rusten, og gårsdagen tilbrakte jeg stort sett i senga med hodepine. Idag er jeg heldigvis litt bedre.

Og apropos senga – dere har jo ikke fått sett stort av soverommet vårt enda. Det er fordi jeg tenker at vi bare må skaffe oss en sengegavel først, og et speil, og et teppe, og en kommode, og litt veggpynt og så videre. Det er vel på tide at jeg klyper meg litt i armen og faktisk prøver å nyte hvordan det ser ut her idag. Den dagen hvor jeg sier «nei, nå trenger vi ikke mer til leiligheten», ser jeg ikke komme med det første, og den kommer helt sikkert ikke med det siste heller. Det er faktisk ikke mer enn to år siden jeg sov på en hems og skallet hodet i taket annenhver natt, så jeg burde så absolutt sette pris på det store soverommet jeg deler med verdens fineste mann.

Jeg tenkte derfor å vise dere en liten del av soverommet. Da blir det jo desto morsommere å vise dere neste gang når vi har gjort litt forandringer!

bedroom3 bedroom2 bedroom

Hva synes du?