God torsdag dere!

Jeg må bare tipse dere om noe. Jeg fant nemlig en gammel parfyme da jeg ryddet i skrotet mitt her om dagen. Det var én liten sprut igjen, og resten av den dagen mimret jeg om min første Londontur da parfymen ble kjøpt. Selv om den lukter sukkerspinn (og heter Pink Sugar, hehe), så følte jeg meg så godluktene at jeg satte i gang en aldri så liten etterforskning. Det vil si at jeg googlet parfymen, og bestilte den hjem. MEN. Poenget er at parfymer ofte er grisedyre, og jeg betaler motvillig over femhundre kroner for noe man ikke kan se engang. Så dere kan tenkte dere at jeg ble glad i det gjerrige hjertet mitt da jeg fant parfymen til 200 kroner inkludert frakt på eleven.no. For 50ml! Så hvis du er glad i søte dufter så er denne absolutt å anbefale! Det kan farmasøyten på Vita Apotek på jernbanetorget bekrefte. Elsker å få komplimenter på lukten min av vilt fremmede. Det er ikke rart i det hele tatt.

pink sugar