Goood torsdag! Nå er det bare fem (!) uker igjen til julaften, så da synes jeg det passer ypperlig å dele litt juleinnpakkingstips med dere. Det beste med julegaver er verken å gå eller gi, synes jeg, men å pakke de inn! Det er ikke like stas å gi bort noe i en sliten gaveeske du fikk i butikken, det hele blir mye mer personlig og hyggelig hvis du legger litt tid i det. Hva som er inni er det ikke så nøye med, det er tross alt utsiden som teller.

Bildene er tatt for noen år siden, så beklager litt dårlig kvalitet.

Du trenger:
Gråpapir
Notepapir (disse er kjøpt på Panduro)
Brun hyssing
Hjertelapper (også fra Panduro, du kan også klippe til rød papp)
Polkagrisstang (disse er kjøpt på Nille)
Og/eller kanelstenger

Framgangsmåten er jo ikke vanskelig i seg selv. Slå deg løs!

IMG_9753 IMG_9759 pakke