Tolv dager igjen til julaften!

 

I går fikk vi unnagjort nesten resten av julegavene, og ikke minst kjøpt med oss et juletre. Som den lille drittungen jeg er, kunne jeg ikke vente med å få det opp. Samboer foreslo at vi skulle ta en julerengjøring først – but ain´t nobody got time for that. Julemusikk på full guffe, julebrus på deling og juletrepynting. Jeg vurderer om jeg skal lesse det ned med enda mer pynt og lys, det går tross alt ikke å overdrive julen – i mitt hode. Men det glimter og glitrer så fint, nå er det faktisk jul altså. Synd det ikke kommer så godt fram på bildet. Men jeg kan liksom ikke invitere alle dere inn for å se på det heller, selv om jeg sikkert hadde gjort det om dere sto utenfor. Nå er neste prosjekt å pakke inn de 3427691 gavene som gjenstår.

Ja, også levere eksamen da.

juletre

julekule

julegaver