God tirsdag!

Idag er det faktisk et helt år siden vi tok over, og flyttet inn i leiligheten vår. Dette tenkte jeg å feire ved å skrive ned hvordan jeg trodde det skulle bli å flytte inn sammen, versus hvordan det er. Og før noen begynner å lure, så har vi det fortsatt veldig bra sammen!

1. Vi må skaffe oss dobbeldyne så vi kan spoone hver natt.
I den grad spooning betyr å kjempe om plass mot svære, hårete og svette lår om natta, ja. For ikke å snakke om når håret mitt blir rulla på, og halve manken ligger igjen etter jeg har kjempet meg løs fra fangenskapet. Jeg skulle hørt på mimmi, som tross alt har 50 års ekteskap bak seg, at det å ha sin helt egne dyne burde være en menneskerett.

gardeball

2. Vi skal være flinke til å samarbeide om husarbeidet.
Der hadde jeg vilt høye forventninger til meg selv gitt. Vaskemaskinen er mannen sitt territorium, selv om jeg riktignok har slengt noen plagg på toppen hvis jeg eventuelt kanskje finner en mulighet til å bruke de neste uke. Når man har en mann som er ryddig av seg, så er det veldig lett å ligge og purke i sofaen når han flyr rundt og plukker opp de skitne sokkene mine. Nyttårsforsett sa du?

3. Vi skal lage sunn og god middag hver dag.
La meg si det på denne måten: vi har testet alle take away-restaurantene i byen, og kan rangere de fra topp til bunn. Men bare så det er sagt – vi har produsert noen heftig gode middager på kjøkkenet allikevel. Bare ikke hver dag.

vaffel

4. Vi kan trene sammen hele tiden.
For å si det sånn, så er det godt vi bare betaler en tohundrelapp i måneden på treningssenteret. På en annen side, så blir den ene treningen i måneden ganske så dyr.

5. Det kommer til å bli så fint her når vi blir ferdige med å innrede.
Er det en ting jeg har lært, er det at man aldri blir ferdige med å innrede. Eller jeg da. Trodde jeg virkelig at jeg skulle være så generøs at samboer skulle få bidra på den fronten? Det er riktignok blitt veldig fint her i forhold til hvordan det så ut da vi flyttet inn, men den lista over neste tilskudd blir allikevel aldri noe kortere.

før_etter

6. Vi skal være like flinke som før til å dra på dater.
La meg oppsummere det slik:

– Skal vi dra på kino i kveld?
– Vi skal ikke bare se en film hjemme istedet?
– Ja, ok.

7. Nå kan vi invitere venner og familie på middag hele tiden.
Rekk opp hånda alle de som har blitt invitert på middag av oss. Det var mamma ja. Selv om hun stort sett inviterer seg selv, hehe. Vi skylder på dårlig plass, men egentlig så er vi kanskje litt kjipe på den fronten. Jeg kjenner at denne teksten fører til flere nyttårsforsett.

IMG_2474

8. Det skal bli fint å få mer tid til hverandre.
I alle fall tid til å kjempe om plass mot svære, hårete og svette lår om natta. Når man jobber til forskjellige tider på døgnet, så hender det ofte at vi bare ser morratrynene og nattatrynene til hverandre i løpet av en dag.

9. Vi kan ha sex hele tiden.
Prøv heller: vi kan sondere terrenget på Netflix i ledige stunder. Og da snakker vi kun Netflix, ikke noe chill altså. Se også punkt 1 og 8 for utdypende informasjon.

10. Vi skal fortsette å pynte oss for hverandre.
Ikke tale om jeg drar på meg maskara og jeans for samboers skyld. Her er det hullete joggebukse og bustesveis hvert sekund jeg har mulighet. Det er kun når vi skal på sosiale sammenkomster at vi har gleden av å se hverandre i finstasen. Heldigvis for meg ser samboer kjekk ut stort sett uansett, jeg er litt mer bekymret på hans vegne.