Jeg tenkte å dele litt reisetips med dere fra Sydney-turen i april i fjor! Jeg skrev nemlig en reisereportasje til Det Nye, og tenkte å dele tipsene mine med dere som ikke var så heldig å få lest den der. Jeg håper dette er noe dere setter pris på, og at det klør litt i reisefoten når dere titter innom bloggen min :)

bøljaDet er lett å la seg friste til å hoppe i bikinien i det øyeblikket flyet kjører bortover rullebanen. Blå himmel og langstrakt hav, kombinert med lyse strender (og kjekke surfere), får det til å varme i et ekte wanderlust-hjerte. Dersom du er ute etter å plaske i Stillehavet, eller lære deg å surfe, er det lurt å reise på høsten eller vinteren, for da stiger gradestokken i Sydney til topps.

bondibeachDen kilometerlange Bondi Beach like utenfor bykjernen, er omkranset av spennende butikker, hyggelige cafeer, og dersom sola skinner på sitt meste – mange turister. Dersom du ønsker å styre unna sistnevnte, kan vakre Manly Beach friste mer, eller en tur over på andre siden av Harbour Bridge og fylle bikinien med sand på idylliske Coogee Beach. Husk å se etter flagg og skilter før du kaster deg i vannet, det er nemlig fare for å bli haimat eller brent av skumle maneter dersom du kommer på riktig tidspunkt. Noen steder har også beskyttelsesnett i vannet, slik at det eneste du trenger å bekymre deg for er å sluke for mye saltvann.

grafitti

stingers

Husk at Sydney har mer å by på enn badetemperatur og surfere, så for all del ikke la strendene hypnotisere deg slik at du glemmer å utforske byen!