Det er jammen ikke lett å være sosial nå om dagen dere. På lørdag stakk typen i bryllup, og jeg var overlatt helt til meg selv. Selvfølgelig hadde alle andre lagt planer. Jeg tryglet et vennepar om å holde meg med selskap, mot at jeg matet de, men ikke engang det hjalp. De tilba seg på en annen side og ta meg med på trening. Jeg innså hvor desperat jeg var, da jeg takket ja til å dra rumpa inn i treningstightsen på en lørdagskveld.

Jeg stusset i grunn på at det var en stund siden jeg hadde sett nevnte vennepar, men da de opplyste meg om at de skulle ligge unna alkohol et helt år, ga alt plutselig mening. De gangene vi har hengt sammen har nemlig stikkordene vært jägerbomb og beer pong. Og når jeg tenkte litt over akkurat det, så har det seg ofte slik at det er alkohol inne i bildet når jeg er sosial. Så nå skal jeg begynne å bli litt flinkere til å ta initiativ til å være sosial utenom festarenaen. Ikke det at jeg er så voldsomt mye ute og fester altså. Konklusjonen er vel at jeg har blitt litt dårlig på den sosiale fronten. Men sånn går det når man sitter og venter på at andre skal ta initiativ. Ja, og når to av mine beste venner flytter til henholdsvis San Fransisco og Lillehammer. Dumme venner. De må jo skjønne at jeg trenger å ha de innenfor rekkevidde.

Men ja, poenget mitt var at jeg har trent i helga.

12659706_10153836545690690_875641817_n