Jeg skjønte at man ikke kunne kalle seg blogger uten å eie dette Olympus-kameraet, så da måtte jeg jo skaffe meg det. Så nå forventer jeg at lesertallene stiger i været, og at jeg er på forsiden av VG i løpet av uka. Det var tross alt en ganske dyr investering.

Så er det jo en fordel at jeg slipper å drasse rundt på den gigantiske kameraveska mi i Sør-Korea. Dessuten har den Wi-Fi, så jeg kan få bildene rett over på telefonen. Med andre ord – masse oppdateringer på instagram og blogg. #superblogger. Ja, også tar den seg jo veldig bra ut. Egentlig kjøpte jeg kameraet kun fordi det ser superfasjonabelt ut hengende rundt halsen min. Jeg har også kjøpt et nytt objektiv som forhåpentlig kommer før jeg drar. Og det er under en måned igjen forresten!

Olympuspen Olympuspen3 copy Olympuspen2 Olympuspen4