Fikk du med deg Strandliv i Sydney og Shopping i Sydney?

I multikulturelle Sydney kan du finne mat som gir deg vann i munnen ved hvert gatehjørne. For en ekte matmoms er det nok godbiter her til å meske seg med for et helt liv. Er du en tøffing og liker utfordringer, så ender du fort opp med både kenguru og krokodille på tallerkenen. Og for de av oss som heller foretrekker å klappe Australias dyr (eller løpe fra de), så finnes det all annen tenkelig mat å fortære. Dersom du har hendene fulle av shoppingposer i Pitt Street, så ta turen innom Sushi Hotaru for å plukke ned deilige munnfuller fra rullebåndet.sushihotaru Blir du trigget av Michelinstjerner, og har bestilt bord i forveien (og spart opp en god slant), så er Jamie’s Italian stedet for et skikkelig gourmetmåltid. Det er imidlertid én restaurant du ikke kan gå glipp av om du er på tur i Sydney. Nemlig Sydney Tower, den høyeste bygningen i byen. På toppen spiser du deilig buffet, med et stort utvalg retter (blant annet kenguru og krokodille), og du spiser med fantastisk utsikt som strekker seg flere kilometer. Ikke bare det, men toppen av bygningen beveger seg rundt, slik at du får den ultimate utsikten over hele Sydney. Pass bare på å ikke legge noe i vinduskarmen, da befinner det seg nemlig på andre siden av bygningen i løpet av kort tid (det gjorde jeg).

westfieldtower bufféwestfieldtowerSiden du skal til Surry Hills (ja, det må du faktisk), så får du den beste sandwichen på hippe og industripregede «Reuben Hills». Sørg bare for å spare litt plass i magen, for i Surry Hills finner du nemlig også iskrem i verdensklasse. På Messina finnes det litervis av deilig is, og hver uke har de en egen spesialsmak. Da vi var der kjørte de Game of Thrones-tema! Jeg spiste selvfølgelig Daenerys-isen. Jeg angrer jo litt på at jeg ikke fikk meg en smak av Jon Snow, da jeg først hadde sjansen, HAHA.

reubenhills reubenhillskyllingburger messinaskiltmessina