OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herlighet, det er ikke mye fart i meg i dag. I går rant Corona på Corona nedover spiserøret mitt, og jeg fikk testet ut beer pong-ferdighetene mine. Det gikk ikke sånn kjempebra. I dag har dagen min sett omtrent slik ut:

  • Jeg drømte at jeg hjalp den gravide katten til venninna mi med å legge egg.
  • Jeg spurte mannen på Joker om jeg kunne kjøpe «venner for livet». Mente Flax for livet. Fikk ingen av delene.
  • Det står tre tomme Corona-flasker på gulvet. I sidesynet ser de ut som katten min Sirius.
  • Jeg har spist is. Se vedlagte bilde.

Det var vel i grunn det. I går fant jeg ut at jeg har stjålet et par med briller. De lå under sofaen, og lignet veldig på mine egne. Men nå har jeg plutselig to. Så hvis noen savner et par briller som ligner på de over, så kan det hende jeg har skurket de med meg ved et uhell.