안녕 (Hei)

Nå er det bare 18 dager igjen til jeg setter snuten mot Sør-Korea. Herlighet, det har hele tiden føltes så langt fram i tid, men nå er det faktisk under tre uker igjen. I går bestilte vi flybilletter, og hotell for 10 av dagene. Nå skjer det liksom på ordentlig. De første 16 dagene skal jeg være helt for meg selv (hvis det går an å påstå det i en by som har 10 millioner innbyggere). Det er kjempeskummelt. Heldigvis kommer min kjære venn Maren til Seoul 31. mars for å henge med meg fram til hjemreise den 10. april. Jeg kommer altså til å være borte i nesten fire uker! Jeg har aldri vært bortreist mer enn to uker før, og har aldri vært borte fra shæsten min i mer enn tre uker (og vi har vært sammen i 6 år). Og hva med Sirius? Klare seg uten mammaen sin? Så jeg ser allerede for meg at jeg ligger i fosterstilling og gråter ned i puta den første natten. Forhåpentligvis ikke lenger. Men det går nok bra. Innerst inne tror jeg jo at dette blir en fantastisk tur.

Kom gjerne med tips hvis du har vært der!reise