Sko sponset av Blundstone

blundstone2blundstoneGod torsdag!
Eller forresten, j*vla bedritne torsdag. Ikke nok med at dagens første forelesning ble avlyst, sånn at jeg dro den kvapsete rumpa mi ut av senga til ingen nytte, men jeg har 200 sider med pensum å lese før i morgen. Heldigvis fikk jeg skikkelig røffe og maskuline boots i posten  i går, så vi kommer nok til å ligge i skje når jeg kommer hjem, mens vi stirrer utfordrende bort på pensumboka. Det blir trekantdrama med andre ord. Jeg trengte noen skikkelige sko til å traske rundt i Sør-Korea (fem dager igjen!), så da passet det perfekt at noen hadde superlyst til å sponse meg med et par. Jeg tenkte å kalle de Per og Jonny, sånn at jeg slipper å si at jeg reiser alene, hvis noen spør. Skoene er av merket Blundstone, og fåes kjøpt på blant annet Nelly.com.