Dæven dere, jeg klarte det. Jeg har kommet meg til Sør-Korea, og det gikk faktisk helt smertefritt fram til jeg nesten ble ranet/kidnappet/myrdet/voldtatt på flyplassen. Nå kan det hende jeg overreagerer altså, men når det kommer to vakter løpende etter meg, og «taxisjåføren» begynner å løpe med kofferten min, så blir jeg jo litt småskeptisk. Det kan jo hende de bare er veldig harde på pirattaxier her, men uansett er jeg glad noen hjalp en blondine i nød. Han ene vakten drev å filmet hele seansen, så det kan jo hende jeg er med på Sør-Koreansk skjult kamera. Uansett, jeg er i live, og i god behold, sånn bortsett fra at den eneste maten jeg har klart å oppdrive er Pringles fra 7/11. Alt står jo på koreansk her, og jeg vil nødig ende opp med å spise katt. Jeg skal heldigvis møte noen nordmenn her som kan lære meg «Korean Survival 101», og noen koreanere som kan lære meg «Hvordan ikke spise katt – en innføring».

10000 koreanske won tilsvarer litt over 70 kroner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA