Dere, idag var jeg i Gangnam og møtte en av mine nye norske venner. Det første som møter meg utenfor stasjonen (som jeg forøvrig klarte å komme meg til helt på egenhånd), var et gigantisk «Gangnam Style»-platå. Hvor kult er ikke det? De er visst veldig stolte av det her. Men så er jo vi nordmenn fortsatt fryktelig stolte over «Fairytale», så jeg klandrer de ikke.

Forresten, etter jeg publiserte innlegget i går, så klarte jeg jammen meg å tette doen igjen. Disse doene er tydeligvis ikke bygget for nordiske tarmer. Beklager at det blir så mye bæsj på bloggen om dagen (som for så vidt er et fint bokstavrim), men det er tross alt min blogg dere leser. Heldigvis var ekskrementene mine fjernet og doen fikset igjen da jeg kom tilbake til hotellet, men jeg har kjøpt meg en sugekopp sånn i tilfelle. Jeg skal tross alt være her i 13 dager til, og med tanke på at jeg har tettet doen to av tre dager, så er oddsen skyhøy for at problemet oppstår igjen. Følg med i neste episode av «Norwegian poop problems in Asia». 

Idag har jeg endelig fått smakt skikkelig på koreansk mat, og det blir nok ikke noe Burger King resten av oppholdet, for å si det sånn. Kanskje den koreanske maten gjør avfallet mitt litt mindre svømmedyktig. Nå skal jeg slutte med drittpraten, og heller bare vise dere noen bilder fra dagen:

Klar for action!