Jeg må nesten bare dele dagen i Hongdae opp i flere innlegg. Herlighet for et bra sted! Jeg er ikke ferdig med å være turist der, for å si det sånn. Jeg fikk fikset klørne mine idag også, men de ble så superkule at de fortjener et eget innlegg. Men kattekafé dere. Et sted hvor man både får katter og kaffe, er et sted jeg kunne bodd. Og det gjør jeg jo også. Men pusekatten min kunne dessverre ikke bli med til Sør-Korea, hun er nemlig ikke så glad i barbecue. Så da måtte jeg prøve og kompensere littebitt, og da ble kattekafé løsningen. Jeg var litt bekymret for at kattene ikke skulle ha det noe bra, men her hadde de i alle fall supre fasiliteter. De så også friske og mette ut, så da ble crazy cat lady-hjertet mitt godt og varmt. Vi hadde litt kommunikasjonsproblemer da, kattene snakket hverken norsk eller engelsk, og jeg snakket ikke så bra koreansk eller kattsk. Men vi tok det igjen på kos og kjærlighet. Det finnes også hundekaféer her, men vi kan vel alle være enige om at katter er best (ellers…). Så dette kan jeg absolutt anbefale, selv om jeg selvfølgelig ikke kan vite om alle kattekaféen tar like godt vare på dyrene.