Jeg håper dere alle har revurdert sommerferieplanene, og legger reisen til Seoul, for dette stedet byr på seg sjæl altså. Vi har hengt endel i Hongdae, og det er så langt mitt favorittsted på hele kloden. Du kommer til å få vondt i nakken etter en tur her, for det er så sinnsykt mye å se på. Dere leste kanskje om kattekaféen vi var på i Hongdae? Det er bare toppen av kransekaka. Hongdae er et område med mange kunststudenter, noe som man legger godt merke til. Det er mye grafitti og kunst i gatene, på ettermiddagen kommer det artister og spiller, og stedet er fullstappet av unge mennesker. Dette er visst også stedet for å dra ut, men ikke klokka ni på kvelden som vi fikk erfare i går, hehe. Det er tusenvis av barer, noerebangs (karaokebarer), puber og klubber i dette området. Det er også haugevis av restauranter, og et perfekt sted for å smake ekte koreansk barbecue. Også får man kjøpt verdens søteste sukkerspinn her, og de har en helt egen Hello Kitty Café. Ikke at jeg er så super opptatt av akkurat det, men det er umulig å ikke la seg fascinere av hvor gjennomført alt er. Bare se på kaffen jeg fikk! Nå skal jeg slutte å hamre på tastaturet, så skal dere heller få se Hongdae gjennom kameralinsa mi.